Del 14 al 20 d’octubre, la vila acollirà xerrades, activitats esportives i jornades de portes obertes amb la col·laboració d’entitats locals. Consulta el programa d’activitats i xerrades.

Dilluns 14 d’octubre comença la Setmana de l’Esport a Masquefa, un esdeveniment que s’allargarà fins al dia 20, amb activitats esportives per a tots els gustos i edats. La setmana, organitzada amb la col·laboració de diverses entitats locals, inclou xerrades, jornades de portes obertes i esdeveniments populars. Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar fins al 13 d’octubre.

El regidor d’Esports, Sergi Fabregat, desgrana la importància de la iniciativa: “Aprofitem aquesta oportunitat per fomentar la salut i el benestar a través de l’activitat física. Per això organitzem sessions de portes obertes, perquè tothom trobi una activitat que s’ajusti als seus gustos i motivacions”. I afegeix: “Aquesta setmana és una mostra de la vitalitat esportiva de Masquefa. Agraïm la implicació de les entitats locals.”

Programa d’activitats

Les activitats començaran el dilluns, 14 d’octubre, amb una àmplia varietat d’activitats per a totes les edats i interessos. Les jornades de portes obertes, reptes de fitness i sessions especials a diferents clubs esportius permetran que tothom pugui gaudir de l’esport en un ambient festiu i saludable. Al llarg de la setmana, diverses entitats locals oferiran jornades de portes obertes, on els participants podran provar disciplines esportives i conèixer de primera mà el funcionament dels clubs.

Paral·lelament, es duran a terme xerrades sobre temes de salut i esport, com la que tindrà lloc el dimarts, 15 d’octubre, sobre “Efectes del cicle menstrual en l’esport femení”, impartida per Christian Ruiz Giménez; la sessió del dimecres, 16 d’octubre dedicada als efectes de la son en el rendiment esportiu, amb la participació dels fisioterapeutes Eva Fructuoso i Alejandro Milán; i la xerrada del dijous 17 d’octubre, “Mites i realitats de la nutrició esportiva” amb Dídac Fabregat.

El dissabte, 19 d’octubre, la setmana culminarà amb la Caminada Popular i Esmorzar Saludable, un recorregut de 6,28 km pels paisatges més bonics de Masquefa, i a la tarda, els més petits podran gaudir del Juguipop, una festa de jocs populars per jugar en família davant de l’Ajuntament.

Consulta el programa d’activitats i xerrades.