L’entitat masquefina A Fondu Competició, amb el suport de Gas a Fons, ha organitzat per a aquest diumenge, 27 de maig, la primera Festa del Motor al circuit de Can Padró (Castellbell i el Vilar). Es tractarà d’una ‘ral·liexperiència’ que es complementarà amb nombroses activitats per viure tot un dia del motor. El festival començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a les 7 de la tarda.

Hi ha diverses maneres de participar-hi. Una de les més divertides és pilotant el nostre propi cotxe. Els organitzadors ofereixen la possibilitat de fer rodades de 20 minuts amb un total de 3 hores a un preu de 100 euros, que inclou esmorzar, una samarreta i l’assegurança per a pilot i copilot.

També hi ha la possibilitat de fer una rodada de 20 minuts a un preu de 40 euros. I l’opció de fer dues rodades (40 minuts) per 50 euros. Tots dos preus inclouen l’esmorzar i la samarreta.

També es pot viure l’experiència de ser un autèntic copilot per un dia i pujar als cotxes de ral·li dels experimentats pilots d’A Fondu Competició (30 euros).

Si us agraden les emocions fortes, teniu l’oportunitat de fer de copilot durant dues voltes amb el prestigiós pilot Sergi Morilla i el seu espectacular M3 de 370 cv (40 euros).

I si voleu sentir l’acceleració i el pas pels revolts d’un Demon Car, podeu pujar de copilot i fer dues voltes al circuit per 40 euros.

A part de les rodades, la Festa del Motor al circuit de Can Padró inclourà també una exhibició i exposició de cotxes de ral·li, de competició i americans, entre altres joies, així com atraccions per als infants. També hi haurà servei de bar i self-service.

A Fondu Competició destinarà els ingressos que recapti amb aquesta jornada del motor a l’organització de la mítica prova de la Pujada als Cassots, que tindrà lloc el 30 de juny.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web www.afondu.com