L’escuderia masquefina A Fondu Competició ha organitzat per a aquest dissabte, 9 de juliol, la primera edició de La Pujada a Els Cassots (Sant Sadurní d’Anoia), una de les proves puntuables del Campionat de Catalunya de Muntanya. Aquesta és la primera vegada que l’escuderia masquefina organitza una cursa del campionat català. I ho fa recuperant una prova mítica i que feia anys que no es disputava.

En l’organització de la cursa A Fondu Competició compta amb l’apadrinament de l’Escuderia Penedès, que l’ha avalat davant la Federació Catalana en tractar-se de la primera prova del Campionat de Catalunya que organitza l’escuderia de Masquefa. A més hi col•laboren unes altres dues entitats, Gas a Fons, també de Masquefa, i PotaRojos.

Els organitzadors han contactat amb pilots de fora de Catalunya i del Campionat d’Espanya per garantir l’espectacle en la mítica Pujada a Els Cassots. La prova es disputarà entre els quilòmetres 6 i 1,5 de la BV2427(des de gairebé la rotonda de la sortida de l’autopista de Sant Sadurní d’Anoia fins uns metres abans de la cruïlla de Can Rossell).

Simultàniament a la Pujada a Els Cassots es correrà una prova de la Copa de Catalunya Regularitat Sport de Muntanya, en què participen cotxes clàssics amb més de 20 anys d’antiguitat.

Amb un pressupost d’aproximadament 13.000 euros, l’organització de la cursa mourà més de 80 persones.

Per a més informació: www.motor.cat