L’Ajuntament ha repartit entre l’alumnat de les escoles i el personal municipal del consistori un original embolcall reutilitzable per a que en puguin fer ús a l’hora d’esmorzar.

Amb l’objectiu de promocionar el foment del reciclatge i minimitzar la generació de residus al municipi, la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament ha dut a terme aquesta setmana una nova acció en el marc del Pla de prevenció de residus aprovat l’any 2019, concretament d’envasos lleugers.

Es tracta del repartiment gratuït a totes les escoles de Masquefa i La Beguda Alta d’un embolcall reutilitzable per a entrepans, galetes, fruita i altres aliments que substitueix els productes tradicionals com poden ser la bossa de plàstic o el paper d’alumini d’un sol ús. El producte té un senzill sistema de tancament que protegeix i manté embolcallat l’aliment i hi permet donar cabuda a esmorzars saludables.

Enrique Gómez, regidor de Medi Ambient, convida a les famílies a sumar-se a la iniciativa i emmarca aquesta campanya en la voluntat de l’equip de govern de “seguir educant i formant els nostres fills en el benefici col·lectiu que representa tenir cura del nostre entorn i del medi ambient”.

Aquests embolcalls -l’adquisició dels quals s’ha finançat a través de l’empresa de recollida de residus CLD- també s’han lliurat al personal de l’Ajuntament; i pròximament, donant continuïtat a aquesta campanya, també es faran arribar als alumnes de secundària del municipi.