L’Ajuntament ja està treballant en l’oferta de cursos que les persones adultes podran fer a Masquefa a partir del setembre vinent. La nova programació inclourà cursos en diferents àmbits i tornarà a potenciar els coneixements i les competències que cada vegada són més sol·licitats per les empreses -amb l’objectiu d’ajudar els masquefins a millorar el seu currículum i incrementar les opcions de trobar feina-, així com també la formació relacionada amb la creació i la consolidació de projectes professionals.

D’aquesta manera, es podran fer diferents cursos en Tecnologies de la Informació i la Comunicació –amb novetats com alguns tallers especialitzats, i formació extraescolar per a infants i joves-, en formació per a l’ocupació –amb un nou enfoc que potenciarà les competències-, i en creació i consolidació d’empreses i comerços.

També es podran fer cursos de coneixements de base i accessos al sistema educatiu, llengües, expressió artística i esports, aquests dos darrers organitzats per les entitats, a més de participar en exposicions, xerrades i sortides.

Guia i reunió informativa
Tota l’oferta formativa del darrer quadrimestre de l’any (setembre-desembre) es recollirà en una guia que es podrà consultar, a principi de setembre, de manera online a www.masquefa.cat i també en suport paper a l’Ajuntament i el CTC.

A més, el dia 8 de setembre, a les 10 del matí, es farà al CTC una sessió informativa sobre tota la formació prevista per al nou curs 2015-2016. Les inscripcions a la sessió ja es poden fer presencialment al CTC (avinguda Catalunya, 60) o online a www.ctc.masquefa.net/formacio