L’Ajuntament posa a disposició de les famílies amb fills entre els 3 i els 16 anys una enquesta telemàtica. El formulari es pot respondre del 8 al 18 d’abril a través d’aquest enllaç.

L’Ajuntament ja treballa per oferir als infants i joves del municipi una nova programació d’activitats d’estiu adaptada a les restriccions i mesures vigents per la Covid-19.

En aquest sentit, el consistori ha habilitat una enquesta telemàtica oberta a totes les famílies amb fills entre els 3 i els 16 anys per a conèixer de primera mà les demandes i necessitats existents i, així, determinar l’organització i execució d’un programa d’activitats lúdiques, didàctiques i saludables. Per tal d’avaluar la viabilitat de les propostes per a aquest any 2021, els masquefins poden participar en el sondeig des del 8 fins al 18 d’abril, ambdós inclosos. Les dades recollides es tractaran de forma anònima.

Les activitats que es plantegen, d’entrada, segueixen la mateixa línia que els darrers anys:

  • Casals d’Estiu, per a infants de P3 a 6è de primària, de dilluns a divendres de 09 a 13.30 h. Serveis complementaris: acollida (de 09 a 09 h), menjador (de 13.30 a 15 h), i acollida de tarda (de 15.30 a 17 h). Es realitzen a les escoles de La Beguda Alta i de Masquefa.
  • Juliol Actiu de 1r a 4t d’ESO, de dimarts a divendres de 10 a 13 h. Es realitza al Casal de Joves i equipaments municipals.

Amb tot, la realització de les activitats d’estiu i la seva organització dependrà de la regulació específica que proposi el Procicat en relació a la pandèmia provocada per la Covid-19, que concretarà properament.