Masquefa viurà el 27 de juny una nova edició de la Nit de l’Esport, el certamen que posa el punt final a la temporada i en què l’Ajuntament brinda un merescut reconeixement als esportistes, els clubs i les entitats esportives de casa nostra. Aquest any la Nit de l’Esport presenta un nou format i incorpora novetats destacades, fruit de la tasca conjunta de la regidoria d’Esports i els clubs i entitats esportives, que treballen de bracet en l’organització de l’esdeveniment per potenciar-lo i donar-li un nou impuls.

La Nit de l’Esport d’aquest 2014 es farà al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo, i a més del sopar i el ball, inclourà també l’actuació estel·lar del popular humorista Jordi LP.

Una altra de les novetats és que aquest any es lliuraran premis als dos millors esportistes i les dues millors entitats de la temporada, així com també diversos reconeixements especials a altres esportistes i clubs que han destacat pels seus mèrits. També es farà entrega d’un obsequi a tots els clubs i entitats esportives en agraïment a la seva labor en la promoció de l’esport.

Tiquets per al sopar
Aquest any el sopar inclourà 2 menús diferents: un d’adults (amb un preu de 6 euros si es compra el tiquet anticipadament, i de 8 euros si s’adquireix el mateix dia de la Nit de l’Esport), i un d’infantil (3 euros anticipadament, i 4 el mateix dia).

Els tiquets es podran comprar, de manera anticipada, del 16 al 26 de juny, a l’Ajuntament (C/ Major, 93), en horari d’oficina.

PROGRAMA

20.00h: obertura de portes

-20.30h: sopar

-21.45h: xou amb Jordi LP

-A continuació:
-Lliurament de premis i reconeixements
-Ball