Van ser guardonats en l’acte de graduació dels alumnes de 4rt d’ESO i 2n de Batxillerat celebrat ahir dimecres

 

En el marc de la festa de final de curs celebrada a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo, els alumnes Guillem Vives Roura i Alba Jové Hernández van ser guardonats en la categoria dels millors treballs de recerca de Batxillerat. Davant la mirada de les més de 450 persones que omplien l’auditori, el Guillem i l’Alba van recollir el seu reconeixement de les mans de la directora de l’Institut, Ruth Montserrat, i el regidor d’Educació, Daniel Orellana, alhora, també van ser obsequiats amb una tauleta digital.

La d’ahir va ser la segona edició d’aquests premis creats conjuntament per l’Institut i l’Ajuntament de Masquefa i que pretenen posar en valor tant la bona tasca del professorat i alumnat del centre, com també motivar l’esperit de recerca entre els alumnes.

"Estada a l’infern" és el títol del treball de recerca de la premiada Alba Jové, qui ha aprofundit en el paper de la dona en els camps de concentració. Per a l’elaboració de l’estudi, l’Alba va visitar Auschwitz per conèixer de primera mà el rol de la dona en la resistència de la segona guerra mundial.

En Guillem Vives ha emmarcat el seu projecte en el camp de la tecnologia i l’eficiència energètica. L’alumne ha construït un cotxe teledirigit que la seva única font d’alimentació és l’energia solar.