Els alumnes que fan el curs de preparació per a la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mig al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) van participar aquest divendres en una activitat extraordinària i complementària a la seva formació.

Els estudiants van conèixer els recursos i serveis que l’Ajuntament posa a la disposició de tots els vilatans, així com la història de Masquefa, en la trobada que van mantenir amb l’alcalde, Xavier Boquete, la coordinadora de l’Ajuntament, Lourdes Bosch, i l’historiador local Xavier Pérez.

Aquest darrer va repassar els capítols més destacats de la història de la vila des dels seus orígens fins a l’actualitat, mentre que la coordinadora municipal va detallar les funcions principals de l’Ajuntament i els serveis que aquest ofereix en àmbits com la formació i l’educació, la joventut, la promoció econòmica, la salut, els serveis socials, la cultura, els esports, el medi ambient o l’urbanisme, entre altres.

Els alumnes també van poder preguntar a l’alcalde respecte a diversos temes del seu interès, des de qüestions relacionades amb la política municipal fins a temes d’actualitat com el nou supermercat de Mercadona, els fenomen dels ‘informers’, algunes millores urbanístiques en projecte, o les polítiques per afavorir la creació d’ocupació, especialment entre els joves.

Els alumnes d’aquest curs participen cada mes en una activitat extraordinària de caire més social i de coneixement de l’entorn. Aquest mes de març assistiran a la setena edició de Fira Futur. Per al mes d’abril hi ha prevista una sessió sobre prevenció del consum de drogues.