El Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa va rebre dijous la visita dels alumnes d’un màster en Formació de Persones Adultes que imparteixen conjuntament la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Els estudiants van poder conèixer de primera mà l’àmplia oferta de cursos que l’Ajuntament de Masquefa organitza per a les persones adultes, així com les instal·lacions i serveis que el CTC posa a la seva disposició per poder completar amb èxit la formació.

Així, per exemple, van veure les diverses aules de formació del centre, la sala d’actes o l’espai de lliure navegació a Internet Masquef@ula. També van poder comprovar com les innovadores eines tecnològiques adaptades de les quals disposa el CTC permeten a les persones amb tot tipus de discapacitat física, psíquica o sensorial seguir els cursos conjuntament amb la resta d’alumnes i en igualtat de condicions.

El CTC és considerat un exemple de bona pràctica en l’organització de plans de formació per a persones adultes, i la Diputació de Barcelona, que participa en aquest màster de la UB i la UAB impartint part del mòdul d’Educació i Territori, va proposar la visita al centre tecnològic masquefí perquè els alumnes comprovessin com es poden dur a la pràctica els coneixements teòrics que han adquirit.

Els estudiants també van aprofitar l’estada al CTC per visitar el viver d’empreses que ofereix als emprenedors i els empresaris, així com la resta d’espais i serveis que posa a la disposició de les associacions i els particulars.