El Consell Comarcal ha posat en marxa el portal anoiajove.cat per donar resposta a les diverses necessitats dels joves i informar-los de tots aquells aspectes que són del seu interès.
 
El nou portal vol ser l’espai virtual de referència per als joves anoiencs i es converteix en la finestra de l’Oficina de Joventut, ja que permetrà solucionar moltes consultes sense que el jovent hagi de desplaçar-se personalment fins al Consell.
 
Nombrosos serveis
anoiajove.cat ofereix nombrosos serveis, com ara l’apartat Infoserveis (amb informació de tots els recursos i serveis que existeixen a l’Anoia en àmbits com l’habitatge, el món laboral, la salut o els esports), una agenda amb totes les activitats juvenils, o un espai de notícies.
 
 A més, també s’hi pot trobar una versió virtual de l’Asterisc, la nova agenda-revista juvenil de l’Anoia, així com la localització sobre un plànol dels equipaments i instal·lacions de la comarca per a joves.
 
Igualment el porta inclou un espai dedicat a les entitats en què aquestes podran intercanviar informació de manera privada. A més, disposa d’un espai de contacte perquè el jovent faci arribar als Consell Comarcal les seves consultes, propostes i suggeriments.