Balls populars, informàtica, gimnàstica, classes de ball i català i un seguit de cursos conformen l’oferta d’activitats. Descarrega’t el fulletó informatiu  amb tots els horaris!

Aquest setembre es posen en marxa les activitats dirigides per a la gent gran. La primera cita serà el 4 de setembre amb una sessió de ball popular a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo amenitzat pel grup Choffers. D’aquesta manera, es donarà el tret de sortida al paquet d’iniciatives que fins al desembre completen el programa.

Concretament, totes aquelles persones que ho vulguin podran gaudir d’activitats tant diverses com Gym Dolça -activitat física per a persones a partir de 55 anys-, un taller de memòria, classes de dibuix a càrrec de l’Associació Artística Missatgers, classes d’informàtica per a dos nivells d’usuari, activitats vàries al Casal d’Avis com cinema o puntes de coixí, classes de català o balls populars.

Per tal de formalitzar les inscripcions en algunes activitats o consultar els horaris de tota l’oferta lúdica pots consultar aquest díptic.