Els dies 9, 10 i 11 de desembre tindran lloc les primeres Jornades ‘Masquefa, per una vila educadora’, organitzades en el marc del Projecte Educatiu de Vila (PEV). El PEV té l’objectiu de fer de la nostra vila una vila educadora, que tingui en compte l’educació i la participació ciutadana com a eines de canvi i transformació social. (Consulteu el programa).

Les Jornades ‘Masquefa, per una vila educadora’ volen oferir espais de formació, reflexió i debat, mitjançant propostes adreçades a cada agent educatiu (l’escola, les famílies, els vilatans i vilatanes, les entitats, les empreses, els comerços…) i, d’aquesta manera, afavorir el coneixement mutu de la tasca educativa que duen a terme tots ells. Amb aquestes jornades podrem compartir experiències i aprendre coses noves. Així, tots i totes podrem millorar la nostra tasca diària envers l’educació a Masquefa.

Inscripcions a les jornades
Fins al dia 1 de desembre podeu fer les inscripcions a les jornades a la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat), a la columna de la dreta, la secció de destacats. Per apuntar-vos-hi també podeu adreçar-vos a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament, a la Torre dels Lleons (C/ Crehueta, 33).

Per a més informació podeu trucar al 93 772 78 36 o enviar un correu electrònic a l’adreça pevmasquefa@masquefa.net.