Del 28 de novembre al 2 de desembre, el Casal de Joves acollirà diferents xerrades, tallers i activitats sobre salut sexual i gènere.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament –amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Benestar Social i Família- organitza aquest mes de novembre les Jornades sobre Sexualitat i Gènere. Un projecte lúdic i divulgatiu que té com a objectiu dotar els joves masquefins d’informació, assessorament i atenció sobre temàtiques relacionades amb la promoció d’una sexualitat saludable, inclusiva i respectuosa

Així, del 28 de novembre al 2 de desembre, el Casal de Joves serà la seu d’un total de cinc propostes dirigides al col·lectiu juvenil del municipi. La primera d’elles serà, dimarts 28 de novembre, un taller sobre relacions igualitàries a càrrec de Dones amb Empenta. Dijous dia 30, tindrà lloc una xerrada sobre sexualitat segura; i l’1 de desembre, el relleu el prendrà la projecció del documental ‘Yes, we fuck’ i una taula rodona amb els protagonistes del film. Ja dissabte 2 de desembre, el protagonisme serà per al teatre amb la representació de l’obra ‘I que? I que?‘. A més, del 28 de novembre al 9 de desembre, tots aquells qui ho vulguin podran gaudir d’una exposició al Casal de Joves sobre la recerca del plaer.

Aconsegueix el teu ‘Pack Jove’!

Amb l’objectiu de fomentar la participació i premiar l’assistència, l’Ajuntament de Masquefa posa a disposició dels usuaris una targeta gratuïta de participació que es podrà emplenar al final de cada activitat amb un segell acreditatiu. Totes aquelles persones que aconsegueixin un mínim de tres segells podran descanviar la targeta per un pack jove, que es composa d’una totebag de les jornades, preservatius i alguna sorpresa més.