Les classes van dirigides al col·lectiu de persones grans del municipi i per a participar-hi cal inscriure’s del 29 de març al 16 d’abril.

L’Ajuntament de Masquefa segueix apostant fermament un curs més per dotar el col·lectiu de persones grans d’eines i recursos de primer nivell i adaptats a les seves necessitats amb l’objectiu de millorar el benestar i la qualitat de vida dels masquefins i begudencs, promoure un envelliment actiu i saludable i incentivar la participació activa de les persones de més edat en la societat.

En aquesta línia, el consistori impulsa enguany una nova programació d’activitats adequada als interessos i gustos dels usuaris i adaptada a les mesures de seguretat i restriccions de la pandèmia. Així, des del mes d’abril i fins al juliol s’oferiran propostes com gym dolça i balls en línia:

  • Gym dolça: del 20 d’abril al 8 de juliol al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo. Els dimarts i dijous, de 17 a 18 h.
  • Balls en línia: del 21 d’abril al 8 de juliol al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo. Els dimecres, de 16 a 17.30 h; o els dijous, de 10.30 a 12 h.

A causa de la pandèmia de Covid-19 i de les restriccions sanitàries vigents l’Ajuntament no ha pogut dur a terme fins ara activitats presencials dirigides a les persones grans, i només s’han pogut dur a terme algunes iniciatives telemàtiques. Per tot plegat, amb la gym dolça i els balls en línia, i d’acord amb la normativa vigent del Procicat, el consistori aposta per tornar a oferir noves activitats presencials adreçades a aquest col·lectiu.

Inscripcions

Per participar de les activitats serà obligatori l’ús de la mascareta i cal inscriure’s prèviament a l’Ajuntament del 29 de març al 16 d’abril. El preu per a cada activitat és de 15,50€ al trimestre (19,40€/trimestre en el cas de les persones no empadronades al municipi) i van dirigides a persones majors de 60 anys.

Les inscripcions es poden presentar a través de dues vies:

Les inscripcions són limitades i en el cas de la gym dolça, si es dona el cas, podria obrir-se un altre grup de 18 a 19 h. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 772 50 30.