Dimarts 19 de desembre, l’Ajuntament de Masquefa organitza una jornada sobre les oportunitats laborals a la zona de l’Anoia. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament a través del Servei d’Ocupació Local, trucant al telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc.serveiocupacio@masquefa.cat.

L’Ajuntament de Masquefa manté el seu ferm compromís amb l’impuls de projectes i activitats encaminades a millorar les competències de les persones en recerca activa de feina. Per tot plegat,, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza una nova sessió del programa ‘Apropa’t a l’empresa’. L’activitat es durà a terme dimarts 19 de desembre (de 10 h. a 12 h.) al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) i per participar-hi cal inscriure’s prèviament a través del Servei d’Ocupació Local, trucant al telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc.serveiocupacio@masquefa.cat.

La jornada anirà a càrrec d’un consultor de Daleph i el director de Recursos Humanes de l’empresa Carreras Grupo Logístico i està dirigida específicament a les persones que estan en procés de recerca de feina. Durant la sessió es donaran a conèixer les oportunitats laborals a la zona, els principals llocs de treball del sector logístic i com ajustar-se al perfil demanat per les empreses.

‘Apropa’t a l’empresa’ és un projecte realitzat conjuntament pels Ajuntaments de Masquefa i Piera amb el suport de la Diputació de Barcelona que té per objectiu oferir informació de primera mà que ajudi les persones a millorar i perfeccionar les seves candidatures i currículums professionals. Mitjançant trobades presencials amb representants d’empreses, els participants d’aquest programa tenen l’oportunitat d’escoltar en persona quins perfils professionals van més buscats, quines són les característiques que fan una candidatura més elegible que una altra, quines habilitats són les preferides per part de les empreses i quines són les claus per tal que el nostre CV sigui atractiu.