Divendres 5 d’octubre, l’Ajuntament coorganitza a Piera una jornada sobre les empreses en creixement a la zona de l’Anoia on els participants podran entrar en contacte directe amb les empreses i entregar els seus currículums. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça empresaiocupacio@ajpiera.cat

L’Ajuntament de Masquefa manté el seu ferm compromís amb l’impuls de projectes i activitats encaminades a millorar les competències de les persones en recerca activa de feina. Per tot plegat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, coorganitza una nova sessió del programa ‘Apropa’t a l’empresa’. L’activitat es durà a terme divendres 5 d’octubre (de 09 h. a 13 h.) al Teatre del Foment de Piera i per participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça empresaiocupacio@ajpiera.cat.

Durant la sessió els participants podran entrar en contacte directe amb les empreses i entregar els seus currículums

La jornada pivotarà al voltant de les empreses en creixement a la zona de l’Anoia i tractarà qüestions com les necessitats de personal, els perfils laborals demandats o el procés de presentació d’un currículum. Així, la sessió està dirigida específicament a les persones inscrites als Serveis Locals d’Ocupació de Masquefa i Piera. Durant la sessió es donaran a conèixer les oportunitats laborals a la zona, els principals llocs de treball del sector logístic i com ajustar-se al perfil demanat per les empreses.

Apropa’t a l’empresa’ és un projecte realitzat conjuntament pels Ajuntaments de Masquefa i Piera amb el suport de la Diputació de Barcelona que té per objectiu oferir informació de primera mà que ajudi les persones a millorar i perfeccionar les seves candidatures i currículums professionals. Mitjançant trobades presencials amb representants d’empreses, els participants d’aquest programa tenen l’oportunitat d’escoltar en persona quins perfils professionals van més buscats, quines són les característiques que fan una candidatura més elegible que una altra, quines habilitats són les preferides per part de les empreses i quines són les claus per tal que el nostre CV sigui atractiu.