Fins dijous dia 26 de maig encara sou a temps per inscriure-us al curs promogut per l’àrea d’ocupació CERTIFICACIÓ OFICIAL OPERADOR DE CARRETONS FRONTALS I RETRÀCTILS que es durà a terme en el CTC el proper 1 de juny de 9.30 h a 13.30 h (part teòrica) i de 15 h a 19 h (part pràctica).

El curs, de 8 hores en total, facilita els coneixements necessaris pel maneig i conducció de carretons elevadors, que marca el RD 1215 de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals, per tal de poder certificar-se com a operador conductor de carretons elevadors frontals i retràctils. El contingut teòric es realitzarà a la sala d’actes del CTC i la part pràctica es durà a terme al pati del recinte de la fàbrica Rogelio Rojo de Masquefa.

L’empresa SATI FORMACIÓ serà l’encarregada de realitzar l’acció formativa i les inscripcions es poden fer presencialment al CTC de Masquefa (Av. Catalunya, 60) o bé online, aquí. Per a qualsevol altra consulta podeu trucar al telèfon 93 772 78 28.

Les persones interessades hauran de fer el pagament abans del curs per a la confirmació de plaça i caldrà que portin una foto per l’expedició del carnet. A títol informatiu, els interessats han de ser majors de 18 anys i no és necessari que tinguin el carnet de conduir.