El Centre Tecnològic Comunitari acollirà a partir del mes d’octubre dues formacions dirigides a nens i nenes des de 3r de Primària fins a 2n d’ESO.

L’Ajuntament de Masquefa manté el seu ferm propòsit de dotar els infants i joves del municipi de noves eines i recursos encaminats a ampliar els seus coneixements i a completar la seva formació personal i acadèmica.

En aquest sentit, el consistori impulsarà el proper mes d’octubre dos nous cursos extraescolars d’informàtica i informàtica dirigits a alumnes des de 3r de Primària fins a 2n d’ESO. Ambdues formacions es duran a terme al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) i per participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del 22 de setembre.

Curs d’informàtica extraescolar (3r i 4t de Primària)

Formació que té com a objectiu familiaritzar els infants amb les noves tecnologies i/o consolidar els seus coneixements. El curs començarà el 2 d’octubre i finalitzarà el mes de juny del 2018 en horari de dilluns i dimecres (de 17:30 h. a 18:30 h.).

Curs d’informàtica extraescolar (5è i 6è de Primària)

Formació que té com a objectiu familiaritzar els infants amb les noves tecnologies i/o consolidar els seus coneixements. El curs començarà el 3 d’octubre i finalitzarà el mes de juny del 2018 en horari de dimarts i dijous (de 17:30 h. a 18:30 h.).

Curs d’ofimàtica extraescolar (1r i 2n d’ESO)

Formació que té com a objectiu aprendre nous recursos d’ofimàtica de cara als treballs escolars. El curs començarà el 2 d’octubre i finalitzarà el mes de juny del 2018 en horari de dilluns i dimecres (de 18:30 h. a 19:30 h.).

Les inscripcions de tots els cursos tenen un preu de 52€/trimestre i es poden formalitzar a través del web www.masquefa.cat o de forma presencial al Masquef@ula.