Els ajuntaments de Masquefa i Piera organitzen aquest mes de juny una jornada orientada a persones en recerca activa de feina. Les inscripcions ja es poden formalitzar trucant al telèfon 93 776 00 76 o enviant un correu electrònic a l’adreça empresaiocupacio@ajpiera.cat.

L’Ajuntament de Masquefa manté el seu ferm compromís amb l’impuls de projectes i activitats encaminades a millorar les competències de les persones en recerca activa de feina. Per tot plegat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, coorganitza de la mà de l’Ajuntament de Piera una nova sessió del programa “Apropa’t a l’empresa”. L’activitat es durà a terme dijous 22 de juny al Teatre Foment de Piera (c/de la Plaça, 17) i per participar-hi cal inscriure’s prèviament a través del Servei d’Ocupació Local de Piera, trucant al telèfon 93 776 00 76 o enviant un correu electrònic a l’adreça empresaiocupacio@ajpiera.cat.

La jornada començarà a les 09:30 h. i és previst que finalitzi al migdia. Durant la sessió, els assistents coneixeran de la mà de 10 empreses de renom els perfils laborals més sol·licitats i les competències més ben valorades en els diversos sectors econòmics de l’Anoia, el Baix Llobregat i l’Alt Penedès. Entre elles, Quimer, SA; Gedia España, SL; Doga Gestió, SA; Freixenet; Inoxfil, SA; Industries Valls 1, SA (Punto Blanco); Cooperativa Social Penedès, SCCL; Pepe Jeans; Copesco & Sefrisa (Royal); i Nou Seat-Nou Verd.

“Apropa’t a l’empresa” és un projecte realitzat conjuntament pels Ajuntaments de Masquefa i Piera amb el suport de la Diputació de Barcelona que té per objectiu oferir informació de primera mà que ajudi les persones a millorar i perfeccionar les seves candidatures i currículums professionals. Mitjançant trobades presencials amb representants d’empreses, els participants d’aquest programa tenen l’oportunitat d’escoltar en persona quins perfils professionals van més buscats, quines són les característiques que fan una candidatura més elegible que una altra, quines habilitats són les preferides per part de les empreses i quines són les claus per tal que el nostre CV sigui atractiu.