Els dissenys es poden presentar fins al 31 de maig de forma presencial a la Biblioteca de Masquefa o a cultura@masquefa.net.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament, amb la col·laboració del seguici festiu de Masquefa, impulsa enguany una nova iniciativa que té com a objectiu promoure la cultura popular i tradicional de les nostres festes majors, i fomentar la creació artística i la participació vilatana.

Es tracta de la primera edició del Concurs de cartells de Festa Major de Masquefa 2022; un certamen de caràcter popular on hi poden participar totes les persones majors de 16 anys i que convida als participants a fer les seves propostes de disseny per a aquesta icònica celebració masquefina. Així, el cartell que resulti escollit representarà la imatge oficial de la Festa Major de Santa Magdalena d’enguany.

Els participants poden prendre part de la convocatòria amb un màxim de dues obres originals i tots els requisits i bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç. El termini de lliurament de les propostes finalitzarà el 31 de maig, i els dissenys s’han de presentar de forma presencial a la Biblioteca de Masquefa o a cultura@masquefa.net.

El veredicte del concurs es comunicarà durant la segona quinzena de juny i l’obra escollida també rebrà un premi de 100€. A més, totes els cartells que es presentin al certamen s’exposaran a la Biblioteca de Masquefa durant el mes de juliol.