La Beguda Alta viurà aquest cap de setmana una nova edició de l’emblemàtica Festa del Roser.

Els actes començaran dissabte al vespre, a 2/4 de 10, amb un sopar popular de carmanyola a l’Envelat. Després la festa continuarà amb música dels anys 80, amb l’espectacle Remember Músic Show. Es tractarà d’un innovador espectacle de música ballable. El DJ Showman punxarà els temes més coneguts aquí i arreu, mentre els tres ballarins i les dues ballarines que l’acompanyaran faran excepcionals coreografies interactives. Després gaudirem de dues hores de DJ. Les entrades tenen un preu de 3 euros per als socis, i de 5 euros per als no socis.

La Festa del Roser es reprendrà l’endemà, diumenge 11, a les 10 del matí, amb l’ofici de missa a l’Església de la Immaculada Concepció, en què es farà la tradicional benedicció dels tortells, els quals es repartiran entre els assistents.

A 2/4 de 3 de la tarda tindrà lloc el dinar popular, amb un menú amb ‘ensaladilla’, vedella amb bolets i gelat. Després, la representació de la divertida obra ‘Boeing –Boeing’, a càrrec del Grup de Teatre de La Beguda, tancarà la celebració. Es farà a 2/4 de 6 de la tarda.

El preu conjunt del dinar i el teatre és de 12 euros per als socis, 17 per als no associats, i 7 per als infants fins a 14 anys. El preu només del teatre és de 5 euros per al socis, i 7 per als no socis.

La Festa del Roser l’organitzen la Societat Recreativa Unió Begudenca i el Patronat Església Immaculada Concepció.