Diumenge 10 de juliol els usuaris de la piscina de l’Alzinar podran adquirir productes solidaris, fer aportacions voluntàries i fer un gran salt tots junts.

Masquefa i els seus veïns estan cridats a demostrar, novament, la seva faceta més solidària i altruista. El municipi s’implicarà activament un any més en la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) amb l’objectiu de seguir donant visibilitat a la malaltia, recaptar fons per a la seva cura i investigació i sensibilitzar a la població.

Per tot plegat, diumenge 10 de juliol, al llarg de tota la jornada, els usuaris de la piscina de l’Alzinar podran prendre part de la campanya adquirint els productes solidaris de la FEM o fent una aportació voluntària que es destinarà íntegrament a la millora de l’atenció de les persones que pateixen esclerosi múltiple. A més, a les 12 h es farà un gran salt tots junts a la piscina.

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia crònica del Sistema Nerviós Central. Està present arreu del món i és una de les malalties neurològiques més comuns entre la població de 20 a 40 anys. Pot produir símptomes com la fatiga, la falta d’equilibri, dolor, alteracions visuals i cognitives, dificultats de la parla, tremolor… La malaltia pot variar molt d’una persona a l’altra, no és contagiosa ni hereditària ni mortal. Afecta a les persones al principi de la seva vida laboral i es dóna amb més freqüència en dones que en homes. Fins avui, no se’n coneix la seva casa ni la seva cura.