Diumenge 11 de juliol els usuaris de les piscines de L’Alzinar i del CEM Masquefa podran adquirir productes solidaris i fer aportacions voluntàries.

Masquefa i els seus veïns estan cridats a demostrar, novament, la seva faceta més solidària i altruista. El municipi s’implicarà activament un any més en la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) amb l’objectiu de seguir donant visibilitat a la malaltia, recaptar fons per a la seva cura i investigació i sensibilitzar a la població.

Per tot plegat, diumenge 11 de juliol, al llarg de tota la jornada, els usuaris de la piscina del CEM Masquefa i la piscina de L’Alzinar podran prendre part de la campanya adquirint els productes solidaris de la FEM o fent una aportació voluntària que es destinarà íntegrament a la millora de l’atenció de les persones que pateixen esclerosi múltiple.

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia crònica del Sistema Nerviós Central. Està present arreu del món i és una de les malalties neurològiques més comuns entre la població de 20 a 40 anys. Pot produir símptomes com la fatiga, la falta d’equilibri, dolor, alteracions visuals i cognitives, dificultats de la parla, tremolor… La malaltia pot variar molt d’una persona a l’altra, no és contagiosa ni hereditària ni mortal. Afecta a les persones al principi de la seva vida laboral i es dóna amb més freqüència en dones que en homes. Fins avui, no se’n coneix la seva casa ni la seva cura.