Masquefa se sumarà aquest cap de setmana a la recollida massiva de firmes que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) han coorganitzat a tot Catalunya en el marc de la campanya ‘Signa un vot per la independència’.

A Masquefa, dissabte, 22 de març, es podrà signar en el punt de recollida que s’habilitarà al carrer Major, cantonada amb el carrer Montserrat, de les 10 del matí a al 1 del migdia. L’endemà, diumenge 23, es recolliran signatures a la plaça de l’Estació, de les 5 de la tarda a les 8 del vespre.

La campanya ‘Signa un vot per la independència’ incentiva els ciutadans de Catalunya a exercir el seu dret fonamental de petició per demanar al Parlament la convocatòria de la consulta sobre la independència i, en cas que la seva celebració no sigui possible, instar els seus representants electes a que declarin la independència d’acord amb la legislació internacional.

(Més informació a: assemblea.cat)

Suport de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Masquefa, membre fundador de l’Associació de Municipis per la Independència, ja va aprovar, en el Ple ordinari del mes de febrer, una moció en què donava suport a la campanya ‘Signa un vot per la independència’.