Aquest dissabte, 3 de desembre, per commemorar el Dia Internacional per la lluita contra la SIDA, el Casal de Joves i la Comissió Jove U18 de Masquefa us proposen una bona manera de fer sentir la nostra veu en la lluita contra una de les malalties més perilloses i més desconeguda del S. XXI. Res millor que la música per donar a conèixer aquesta malaltia, per donar suport als i les portadores del virus, i per conèixer alguns consells per a la prevenció de la SIDA i altres malalties de transmissió sexual.

‘Música contra la SIDA’ és un concert doblement solidari. D’una banda, amb la lluita contra aquesta malaltia. D’altra banda, i ara que s’apropa el Nadal, també amb aquella gent que més ho necessita. Per això, per poder entrar al concert s’haurà de ‘pagar’ entrada. Una entrada solidària per col·laborar amb el Grup de Voluntaris de Masquefa, que rep donacions dels masquefins i masquefines per repartir aliments a la gent que més ho necessita.

Així doncs, aquesta entrada no es paga amb euros, sinó aportant alguna cosa de menjar, com ara llaunes de tonyina, o llegums, o pasta, arròs, o menjar enllaunat. En definitiva, menjar que tingui una data de caducitat llarga. No serveixen fruites, verdures i menjar que es faci malbé ràpidament. També podeu aportar productes d’higiene personal, com poden ser sabó, xampú, pasta de dents….

El concert començarà a les 18.30h, al Casal de Joves, i hi actuaran:

Trumpets of Falopi. Aquesta jove banda, amb un estil que va de l’ska al reggae, passant pel rock, escalfarà la Zona LLiure amb temes propis i versions de grups com els Skatalites o Agua Bendita. Segur que faran tremolar el Casal. Si els voleu conèixer una mica més podeu fer una ullada al seu myspace (http://www.myspace.com/thetrumpetsoffalopi)

Obi-C. De Masquefa arriba aquest Mc que farà sentir les seves rimes. A ritme de hip hop farà sonar el seu ‘flow’ per aportar el seu granet de sorra en la causa. Si voleu més informació podeu visitar els seus myspaces: (http://www.facebook.com/pages/ Óbi-C/)

NO PE. Fascinats per l’objectivitat i la precisió de la realitat tres amics creen una cançó dedicada a un professor de física que es jubila i la interpreten com a regal, un regal merescut per la grandesa del destinatari. Aquesta cançó, Sistema Inercial, insinua la idea de formar un grup de música. Per començar es troba a un nou membre per complaure a l’ambient. Després de més d’un any i mig sense concerts, NO PE dóna per finalitzat el seu durador ritual iniciàtic, incorporant en tot aquest temps dos nous membres, diverses cançons pròpies d’un estil musical molt personal lleugerament influenciat per l’indie-rock i unes poques versions. Aleshores,encegats pel constant flash del futur, decideixen tirar-se a la piscina, i estan disposats a omplir amb els seus missatges cínics sobre l’acritud dela vida, els atacs de nervis, la mort, la monotonia i l’alegria de saltar-se tot l’esmentat per la cara. No Pe és aquesta coïssor de colònia en les ferides que en el fons ens congratula. Aquesta fiblada que et recorda que segueixes amb vida i et treu la son. Aquests 6 bojos els propòsits dels quals mai sabrà ningú.

El Centre d’Esplai Giravolt també col·labora en el Festival ‘Música contra la SIDA’. El grup de joves de l’Esplai s’encarregarà del servei de barra del concert. En aquest petit bar s’hi podran trobar cocktails sense alcohol, refrescos i menjar. A més seran els encarregats de la decoració de la sala.

Però no només hi haurà música. Durant tota la tarda, al corraló de la Rojo tindrem futbolins i billar. I el guanyador del Concurs de graffiti organitzat pel Casal de Joves hi farà un dels seus treballs en directe.