L’Ajuntament informa que ja es poden sol·licitar els abonaments per a la temporada d’estiu. Enguany, les piscines municipals obriran des del 16 de juny fins al 9 de setembre.

Les piscines municipals ubicades al camp de futbol i a l’Alzinar, ja estan a punt per acollir al llarg dels propers mesos la temporada d’estiu d’aquest 2018. En aquest sentit, l’Ajuntament de Masquefa informa als veïns que a partir del 21 de maig ja es podran sol·licitar els abonaments per a la temporada d’estiu de les piscines municipals.

Horaris

Enguany, romandran obertes del 16-17 de juny, d’11 h. a 20 h.; del 18 al 22 de juny, de 16 h. a 20 h.; i a partir del 23 de juny i fins al 9 de setembre, d’11 h. a 20 h.

Com puc sol·licitar els abonaments?

L’Ajuntament recomana als veïns dur a terme la sol·licitud dels abonaments a través del següent enllaç amb l’objectiu d’agilitzar i simplificar el procés. L’abonament permetrà fer ús de les dues piscines municipals.

Preu de l’abonament

Forma de pagament

L’abonament d’estiu s’abonarà per transferència bancària aportant un justificant a la recollida del carnet a l’OAC i indicant el concepte de la transferència el primer membre de sol·licitud, o per targeta bancaria presencialment a l’OAC a la recollida de l’abonament. Aquest dóna dret a utilitzar les dues piscines indistintament durant la temporada d’obertura de les mateixes i segons horari d’obertura i tancament. En un mateix dia es podrà entrar i sortir tantes vegades com l’abonat ho desitgi, sempre que l’aforament ho permeti.

Per adquirir la condició d’abonat, la persona interessada haurà de presentar preferiblement la sol·licitud d’inscripció via web amb un termini de cinc dies d’antelació a la seva recollida a l’OAC, d’acord amb el model previst. No es podrà accedir a la piscina sense el carnet del titular. Els menors de 14 anys només podran accedir a les piscines acompanyats d’un adult.