L’Ajuntament informa que ja es poden sol·licitar els abonaments per a la temporada d’estiu. Enguany, les piscines municipals obriran des del 10 de juny fins l’11 de setembre.

Les piscines municipals ubicades al camp de futbol i a l’Alzinar, ja estan a punt per acollir al llarg dels propers mesos la temporada d’estiu d’aquest 2017. En aquest sentit, l’Ajuntament de Masquefa informa als veïns que des de dilluns 22 de maig ja es poden sol·licitar els abonaments per a la temporada d’estiu de les piscines municipals.

Horaris

Enguany, romandran obertes des del 10 de juny a l’11 de setembre. Del 10 al 23 de juny, l’horari serà de 16 h. a 20 h. de dilluns a divendres; i el cap de setmana, d’11 h. a 20 h. A partir del 24 de juny, obrirà tots els dies d’11 h. a 20 h.

Com puc sol·licitar els abonaments?

A través d’aquest enllaç a la pàgina web de l’Ajuntament de Masquefa i, excepcionalment, de forma presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (c/Major, 93). L’abonament permetrà fer ús de les dues piscines municipals.

Preu de l’abonament

 

 

 

 

 

 

 

Forma de pagament

Per transferència bancària al número de compte que figurarà a l’imprès d’abonament o amb targeta de crèdit a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà en el moment de recollir el carnet. En el cas dels menors d’edat, en el moment de recollir el carnet caldrà portar l’autorització corresponent.

En cas de fer-se de forma presencial, l’abonament no serà entregat en el mateix moment. Un cop formalitzat el carnet d’abonament, el sol·licitant rebrà un correu electrònic informant-lo que ja pot passar a recollir-lo a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. En cas d’haver fet la sol·licitud per Internet, a més, caldrà que presenti el justificant de pagament.