L’Ajuntament de Masquefa organitza el diumenge 26 de gener una excursió a la capital de l’Alt Camp. Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del 10 de gener.

El 25 i 26 de gener Valls acollirà la Gran Festa de la Calçotada, una diada festiva, popular i promocional entorn del calçot que omplirà els carrers i places d’aquest municipi d’actes tradicionals, festius i concursos relacionats amb el calçot; entre ells, cercaviles, demostracions de coure calçots a la graella, concursos de cultivadors de calçots, d’elaboració de salsa de la calçotada i de menjar calçots y altres degustacions.

Una festivitat de caire tradicional de renom arreu del país que l’Ajuntament de Masquefa vol donar a conèixer entre tots els seus veïns. Per tot plegat, el consistori organitzarà el diumenge 26 de gener una excursió a la capital de la comarca de l’Alt Camp per a gaudir de primera mà d’aquest esdeveniment. L’activitat té un preu de 34€ per persona (inclou el desplaçament en autocar, una visita lliure per Valls i el dinar) i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del divendres 10 de gener. La sortida tindrà lloc a les 08 h des de davant de l’Ajuntament.