El Casal es realitzarà del 26 de juny al 28 de juliol i les inscripcions es podran formalitzar properament a la Torre dels Lleons.

Els infants i els joves de Masquefa podran gaudir al llarg dels propers mesos d’una nova edició del Casal d’Estiu organitzat per l’Ajuntament. Del 26 de juny al 28 de juliol, el Casal tornarà a obrir les seves portes per oferir als nens i nenes del municipi un ampli ventall d’activitats lúdiques amb l’objectiu de combatre de la millora manera possible la calor de l’estiu i gaudir de les merescudes vacances estivals.

El Casal d’Estiu va dirigit als infants de la vila des de P3 fins a sisè de Primària. L’activitat estarà dividida enguany en cinc setmanes:

. Setmana 1: del 26 al 30 de juny
. Setmana 2: del 3 al 7 de juliol
. Setmana 3: del 10 al 14 de juliol
. Setmana 4: del 17 al 19 de juliol (els dies 20 i 21 no hi haurà Casal per ser festa local)
. Setmana 5: del 24 al 28 de juliol

Els participants podran triar les dates que millor s’ajustin a les seves necessitats en funció a les setmanes proposades, que seran indivisibles. El Casal es desenvoluparà de dilluns a divendres a les instal·lacions de l’Escola Font del Roure amb el següent horari:

. Casal de matí: de 09 h. a 13:30 h.
. Acollida matí: de 08 h. a 9 h.
. Menjador: de 13:30 h. a 15:30 h.
. Acollida tarda: de 15:30 h. a 17 h.

Aquest any 2017, a més, com a gran novetat, una tercera part de les activitats que es desenvolupin al Casal seran en llengua anglesa, amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge d’aquesta llengua a través de jocs i activitats. En quant es produeixi la l’adjudicació, s’informarà de les dates d’inscripció i de tota la informació relacionada.

L’Ajuntament de Masquefa fa una crida a les famílies a gaudir d’aquesta proposta estiuenca i de les diferents activitats que es duran a terme l municipi durant els mesos d’estiu.