Del 20 de desembre al 5 de gener localitza les 16 figures del pessebre amagades en els aparadors del comerç local i omple la butlleta de participació que trobaràs en aquest enllaç.

L’Ajuntament de Masquefa i Masquefa Comerç organitzen aquest Nadal una nova edició de la gimcana del pessebre amagat al comerç local, una original activitat nadalenca que té com a objectiu de dinamitzar, promoure i posa en valor els comerços masquefins durant les festes nadalenques.

La gimcana es durà a terme del 20 de desembre al 5 de gener i consistirà en localitzar les 16 figures del pessebre amagades en els aparadors dels comerços del nucli urbà, Can Parellada i La Beguda Alta. Les figures amagades estaran ubicades en aparadors que donen a la via pública i portaran una etiqueta amb el nom de la figura. Un cop localitzades les figures s’haurà d’omplir la butlleta electrònica que es podrà trobar a en aquest enllaç, indicant cada figura a quin comerç està amagada i també a www.masquefa.cat/tramits.

L’activitat està oberta a tots els infants de fins a 12 anys empadronats al municipi de Masquefa, i entre totes les butlletes de respostes que hagin indicat correctament l’aparador del comerç on es troben les 16 figures es realitzarà un sorteig en directe per les xarxes socials per escollir el guanyador d’una tableta de 64GB. A més, els 150 primers infants en enviar i respondre correctament a la butlleta rebran un codi que podran bescanviar per una bossa de llaminadures a partir del dia 10 de gener al comerç Peti Dolç.

El guanyador de la tableta es farà públic a partir del dia 10 de gener a través de les xarxes socials de Masquefa Comerç i al web www.masquefa.cat; i tota la informació sobre la gimcana es pot consultar aquí.