L’Ajuntament de Masquefa i la Biblioteca municipal organitzen del 19 al 23 d’abril un complet programa d’activitats lúdiques i culturals per a tots els públics per commemorar la festivitat.

La vila de Masquefa es troba ja immersa en la celebració de la Diada de Sant Jordi d’aquest any 2017. L’Ajuntament i la Biblioteca municipal han dissenyat del 19 al 23 d’abril un variat programa lúdic i cultural amb propostes adaptades als gustos i interessos dels veïns amb l’objectiu de contribuir a seguir fent especial la celebració d’aquesta festivitat tan nostrada al municipi i arreu del país.

La Biblioteca, eix neuràlgic de la festivitat

La Biblioteca Municipal de Masquefa serà enguany l’encarregada d’escalfar motors i d’omplir la prèvia de Sant Jordi –prevista per diumenge 23 d’abril- d’activitats per a tots els públics. Dimecres 19 (18 h.), Elena Andrés conduirà una nova sessió de L’Hora del Conte; dijous dia 20 (18 h.), l’equipament serà la seu d’una trobada amb lectors per conèixer les darreres novetats editorials que trobarem a les llibreries aquest Sant Jordi; i, posteriorment, l’escriptora masquefina Flora Smith presentarà a la Biblioteca el seu llibre “EntreTRENimientos”. Finalment, divendres 21 d’abril (17 h.), Eugeni Muriel protagonitzarà L’Hora del Conte i, en acabar, els assistents podran gaudir d’un berenar

Parades de roses i llibres

Aquest Sant Jordi, els llibres i les roses tornaran a ser les grans protagonistes de la festivitat. Com ja és tradició, les llibreries, les floristeries i les entitats locals instal·laran les seves parades al carrer al llarg de diumenge 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, per convertit el centre de la vila en l’eix neuràlgic de la celebració i en un espai de reunió i trobada per a famílies, parelles i amics.

L’Ajuntament de Masquefa fa una crida als veïns a gaudir de les diferents activitats i a gaudir d’una jornada lúdica i festiva.