El concurs Top Talent, les activitats d’aigua, els concerts i l’esport seran alguns dels gèneres protagonistes d’aquesta nova edició de la Festa Major del barri.

DESCARREGA’T AQUÍ EL PROGRAMA COMPLET D’ACTIVITATS

Després de la Festa Major del Maset, arriba el torn de Can Parellada. Aquest proper dijous, dia 18 d’agost, els veïns del barri donaran el tret de sortida a un reguitzell d’activitats festives que ompliran els carrers i les places de música, alegria i rialles.

Emmarcada en un estiu que està sent força calorós, la Festa Major de Can Parellada presenta diverses propostes lúdiques que tenen l’aigua com a protagonista. I tampoc faltaran a la cita els tradicionals concerts de nit, les activitats esportives i els àpats populars. Però el veritable plat fort del cap de setmana serà, sens dubte, el concurs Top Talent, en què veïns de totes les edats tindran l’oportunitat de demostrar les seves habilitats dalt de l’escenari, ja sigui cantant, actuant, tocant un instrument o fent qualsevol altre tipus de show.

Des de l’Ajuntament es dóna les gràcies a l’Associació de Veïns Can Parellada i a tots els establiments comercials i de restauració que han fet possible organitzar novament una programació tan entretinguda i diversa.