Del 15 al 19 de maig, Masquefa vibrarà amb la Festa Major Petita de Sant Isidre: una ocasió perfecta per gaudir d’activitats lúdiques i culturals per a tots els públics. Descarregat el programa d’actes.

El mes de maig masquefí és sinònim de Sant Isidre. La vila de Masquefa, com ja és costum per aquestes dates, es prepara per acollir una nova edició de la Festa Major Petita: una ocasió perfecta per submergir-se en la cultura i tradicions de Masquefa, gaudir d’un ambient festiu i familiar i passar-ho d’allò més bé. 

Programa complet d’activitats

El programa d’actes d’enguany està ple d’opcions per a totes les edats i gustos, des dels actes més tradicionals fins a concerts, tallers i espectacles. Consulta el programa complet a través del següent enllaç.

Alguns dels actes destacats

  • Sopar de Faves: un dels actes més tradicionals de la festa, amb lliurament de les Faves d’Argent 2024 i actuació musical d’havaneres amb el Grup Xató. Els tiquets per al Sopar de Faves es poden comprar fins al 15 de maig a L’Estanc i a les tardes a les oficines de L’Alzinar al preu de 9€.
  • Ball de la Garlanda: un vals nostrat i un tortell tradicional que són sinònim de Sant Isidre a Masquefa.
  • 37a Trobada de Gegants i 3a Trobada de Ball de Bastons: una mostra de cultura popular amb la participació de colles d’arreu de Catalunya.
  • Carretillada i correfocs dels Diables de Masquefa: un espectacle pirotècnic ple d’emoció i adrenalina. I aquest any la Colla de Diables celebra el 30è aniversari!
  • Concerts i vermuts musicals: una bona demostració de música en directe amb artistes de tota mena per amenitzar els dies i les nits.
  • Concurs de trencaclosques, taekwondo, taller de circ, inflables, etc.: un munt d’activitats per a totes les edats durant tota la festa.
  • Solemne eucaristia i ofrena floral: un acte religiós per commemorar el patró de la vila.

Informació d’interès

Amb motiu de les obres al carrer Major, el programa d’activitats pot veure’s afectat. Consulta les xarxes socials de l’Ajuntament per a les últimes informacions. També trobaràs informació sobre la circulació i els aparcaments durant la Festa Major Petita a les xarxes socials de l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Masquefa convida a tothom a gaudir d’aquesta festa tan especial!