L’ajuntament de Masquefa ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa Iguana Comunicacions SL per iniciar el desplegament de fibra òptica al nucli urbà, Can Parellada i al polígon industrial La Pedrosa durant el 2016.

Iguana Comunicacions és una empresa amb seu social a Masquefa, concretament, al viver d’empreses del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) i arrelada al territori. És una empresa amb experiència ja que ha desplegat amb èxit fibra pròpia a tota la xarxa del municipi d’Igualada fent-la arribar directament fins les llars i empreses.

El passat mes de novembre van començar els treballs de desplegament de la fibra al nostre municipi i s’allargaran fins a finals del 2016.

Gràcies a aquest conveni del col•laboració entre ajuntament i Iguana Comunicacions els masquefins podran gaudir de tecnologia de màxima qualitat. Es tracta d’un servei de proximitat, del territori i pel territori. Les tarifes de fibra òptica són de preus assequibles, tant per llars com per empreses. Es cobreix la connexió a internet, la telefonia fixa i mòbil i les centraletes virtuals de veu ip per empreses.

La tarifa bàsica per una connexió de 100Mbps amb telefonia fixa inclosa serà de 34€ iva inclòs, amb possibilitat de contractar també 150 o 200Mbps. Per a més informació, consulteu aquí.

Per tant, els masquefins properament gaudiran de la possibilitat de contractar dos tipus de productes diferents però que tenen en comú que són molt econòmics, del territori i que ofereixen un servei de proximitat inigualable:

Masquefa Sense Fils: per usuaris amb domicilis que tenen necessitats bàsiques de connexió a Internet i busquen un preu molt econòmic amb possibilitat de telefonia fixa.

Fibramasquefa.cat: per usuaris que necessiten una connexió a Internet de futur, amb màxima velocitat i qualitat, per interconnectar sense límits tots els equips. Permet integrar la telefonia fixa i mòbil.

Per a més informació:

– CTC – Av. Catalunya, 62 – De dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16.30 a 19h. Fora d’aquest horari deixeu missatge al contestador amb el nom i telèfon del titular.
– Telèfon: 93 131 63 63
– Correu electrònic: informació@masquefasensefils.cat
masquefasensefils.cat