Diumenge 11 de març, totes les famílies amb nadons nascuts durant l’any 2017 podran plantar les alzines que l’Ajuntament els entregarà com a regal pel naixement dels seus fills.

Aquest mes de març, Masquefa reviurà una de les tradicions novelles del municipi que ha arrelat amb més força entre els veïns de la vila al llarg dels darrers anys. El proper diumenge 11 de març, la plantada d’alzines al Bosc dels Infants celebrarà la seva novena edició; i l’Ajuntament fa una crida a totes les famílies masquefines amb nadons nascuts al llarg del passat 2017 a prendre-hi part activament.

L’activitat consisteix en la plantada al Bosc dels Infants (polígon industrial La Pedrosa) de les alzines que l’Ajuntament entregarà el mateix dia a les famílies del municipi com a regal pel naixement dels seus fills. L’any 2017 van néixer a Masquefa un total de 71 infants. I totes les famílies d’aquests nadons estan convidades a participar enguany de la trobada. La plantada es durà a terme a partir de les 11 h.

L’Ajuntament va començar aquest projecte l’any 2010 i des d’aleshores ha regalat, cada any, alzines als nadons nascuts l’any anterior per plantar-les en aquesta zona verda. Amb aquesta iniciativa, Masquefa amplia el principal pulmó verd del poble, alhora que sensibilitza els infants de la importància de preservar l’entorn natural i el medi ambient. La plantada és també un símbol de l’arrelament dels infants i les seves famílies a la vila.