Aquesta activitat, emmarcada dins les propostes de la Festa Major Petita, tindrà lloc el diumenge 14 de maig. Podeu consultar tot el programa en aquest enllaç.

Després de la bona acollida de l’any passat, la vila es prepara per viure la segona edició del Primavera Shopping Masquefa, un esdeveniment impulsat per l’Ajuntament i l’associació ‘Masquefa Comerç’ amb l’objectiu de dinamitzar els principals eixos comercials i oferir encara més propostes durant la Festa Major Petita. L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, destaca que "cal apreciar l’esperit innovador i la col·laboració del teixit comercial local per enriquir aquesta festivitat amb la seva implicació; accions conjuntes com aquesta afavoreixen el desenvolupament socioeconòmic del municipi i ens encoratja a seguir treballant per consolidar Masquefa com a destí comercial de qualitat".

Durant el Primavera Shopping Masquefa, que tindrà lloc el proper diumenge 14 de maig, els comerços, decorats de primavera, oferiran interessants ofertes i promocions especials al llarg de tot el dia. Per conèixer amb més detalls els comerços participants i les seves propostes podeu consultar el perfil de Facebook del Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa o bé el seu compte de Twitter (@CTCMasquefa).

Els veïns i visitants podran gaudir d’un recorregut comercial en què els sentits de la vista i l’olfacte s’aguditzaran descobrint nous indrets primaverals de la vila, ja que fins a 13 punts de Masquefa estaran decorats amb flors i diversos elements ornamentals. Per descobrir els racons amb encant podeu consultar aquest programa. A més, en Mickey i la Minnie i en Branch i la Poppy -dos personatges de la pel·lícula Trolls- estaran pels principals carrers comercials del poble per saludar els més petits i fotografiar-se amb ells. 

El tercer dia de la Festa Major Petita inclou també un ampli ventall d’activitats per a totes les edats, entre les quals s’inclouen caramelles, exposicions d’artistes locals, propostes esportives, inflables per als més menuts, contacontes o actuacions musicals en directe i xocolatada, entre altres. Podeu descarregar el programa del diumenge 14 de maig clicant aquest enllaç.

L’Ajuntament anima els veïns a sortir de nou al carrer i gaudir de l’àmplia i variada oferta d’activitats socials i culturals que les nostres entitats, associacions i comerços desplegaran amb esforç, dedicació i màxima il·lusió. Per a més informació sobre totes les activitats, podeu descarregar el díptic informatiu.