Tindrà lloc del 30 de setembre al 6 d’octubre i preveu posar en valor el llegat i el rol vital de la gent de més edat del municipi.

L’Ajuntament de Masquefa, amb la col·laboració de l’Associació de Gent Gran, han dissenyat les activitats que formaran part d’una de les cites més esperades del calendari festiu local: la Setmana de la Gent Gran. Al llarg de set dies, del 30 de setembre al 6 d’octubre, diferents espais municipals s’ompliran d’actes lúdics, culturals i divulgatius dirigits a les persones de més edat de la vila. Aquests tenen un objectiu comú: posar en valor el llegat i el rol vital de la gent gran de Masquefa.

Un any més no hi faltaran activitats com el joc del bingo, una exhibició de balls de saló, cinema, ball, actuacions musicals, la jornada de portes obertes al Centre de Dia o la paellada popular, els tiquets de la qual es podran adquirir al Casal d’Avis a partir del 16 de setembre i fins al 2 d’octubre (de 10.00 a 13.00h i de 17.00 a 20.00h, de dilluns a dijous i els divendres de 10.00 a 13.00h). Aquests tiquets no es podran comprar el mateix dia del dinar, però tothom qui hagi adquirit el tiquet amb antelació podrà endur-se l’arròs a casa.

Segons l’alcalde de Masquefa i regidor de la Gent Gran, Xavier Boquete, “la Setmana de la Gent Gran vol ser més que un programa d’activitats adaptat als gustos i interessos del col·lectiu de més edat de la vila. És el gran homenatge que els masquefins dediquem anualment a la nostra gent gran, que és passat, present i futur”.