La nit més màgica de l’any s’aproxima. I és que aquest dimarts arribaran a Masquefa els Reis Mags d’Orient. Aquest any, Melcior, Gaspar i Baltasar vindran en tren. Es preveu que cap a les 18.30 h ja siguin a la nostra Vila, en concret a la Plaça de l’Estació, on esperen ser rebuts pels petits i no tant petits.

La Cavalcada començarà davant l’Ajuntament, on es farà la rebuda i se’ls donarà la clau de la Vila. A continuació, començarà la Cavalcada amb un recorregut que passarà pel carrer Major, Sant Pere (on es farà una Adoració dels Reis d’Orient a la Parròquia), Crehueta, Serralet, Font de la Malesa, Doctor Rotllant, Avinguda La Línia i Avinguda Catalunya.

Davant el CTC els infants podran lliurar la carta als Reis.

Restriccions de trànsit

Amb motiu de la Cavalcada hi hauran algunes restriccions de trànsit. A partir de les 14 h de dimarts, 5 de gener, no es podrà estacionar en tot el recorregut afectat per la Cavalcada.

Durant l’arribada de la comitiva poden produir-se talls de circulació i desviaments del trànsit cap a vies alternatives (accessos i sortides del nucli urbà pel polígon industrial La Pedrosa).

L’Ajuntament recomana que no es circuli amb vehicle, a no ser que sigui del tot imprescindible, per la zona del recorregut de la Cavalcada de Reis entre les 17 h i les 21 h, i agraeix la comprensió de tots els veïns.