Programació detallada aquí

L’Ajuntament de Masquefa ja té tot a punt per la tercera edició de la Festa de Sant Eloi, que es farà el cap de setmana del 28 i 29 de novembre.

La festivitat, recuperada fa dos anys amb gran èxit de participació, té com a objectiu fer memòria dels orígens industrials de Masquefa i, al mateix temps, dinamitzar el comerç. És per això que l’epicentre serà La Fàbrica Rogelio Rojo i els seus voltants, un lloc emblemàtic testimoni del procés d’industrialització d’una vila que, fins a l’entrada en funcionament d’aquesta factoria, l’any 1922, havia viscut majoritàriament de la vinya i els cereals.
La celebració s’organitza amb motiu de la festivitat de Sant Eloi, patró de la metal•lúrgia, activitat a la qual es dedicava la fàbrica, on van treballar generacions i generacions de masquefins. Els mateixos treballadors havien celebrat durant anys aquesta festa patronal.

Mercat de Sant Eloi i activitats

Tot el dissabte i el matí de diumenge els comerciants masquefins trauran la parada al carrer per instal•lar-se davant del CTC, a l’avinguda Catalunya. Allà mostraran els serveis i productes que ofereixen.
 
També durant tot el dissabte i diumenge, el jardí del CTC es convertirà en un gran mercat amb artesans vinguts d’arreu de Catalunya. A més, tant dissabte com diumenge, hi haurà una mostra d’oficis antics relacionats amb el ferro, el foc i els metalls.
 
Per dinamitzar aquest mercat, durant tot el cap de setmana hi haurà diferents cursos, tallers, animacions, concursos, concerts i atraccions pels més petits. També, tant dissabte com diumenge, es podrà visitar el Centre d’Interpretació de la Fàbrica Rogelio Rojo.

Comerços i serveis que posaran un stand al Mercat de Sant Eloi

6TN ARQUITECTURA
ANNA ROBA I COMPLEMENTS
ARTIFILS
BAR CASAL L’ALZINAR
BODEGAS ARACATA
EL DETALL
FIBRO-MASQUEFA
FLORISTERIA TORRES
GAS ANOIA
GRUP TDE GAMPER SPORT
IGUANA COMUNICACIONS
LA CASA DEL BOSC
L’ANOIA SWEET
LOTS I BONA TECA
MERCERIA CARMEN
MM ASSESSORIA-CATALANA OCCIDENT
NACCAR DEGUSTACIÓ
NAMASTE
PERRUQUERIA I ESTÈTICA HORTENSIA
PERRUQUERIA STYLO
XURRERIA YOLANDA SANCHEZ