L’Ajuntament de Masquefa ha aconseguit una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat per poder impartir un altre curs gratuït de Formació Ocupacional, subvencionat pel mateix SOC i pel Fons Social Europeu. En concret es tracta d’un curs d’anglès d’atenció al públic adreçat preferentment a persones en situació d’atur, que podran, així, potenciar el seu currículum i incrementar les opcions de trobar feina.

De 220 hores lectives, la superació d’aquest curs d’anglès d’atenció al públic permetrà als alumnes obtenir un diploma d’assistència i aprofitament reconegut per la Generalitat. La persona participant adquirirà competències concretes d’atenció al públic en llengua anglesa. Per optar a aquesta formació cal trobar-se a l’atur, estar inscrit al SOC com a demandant d’ocupació, i tenir un nivell acadèmic mínim de Graduat Escolar, a més d’experiència acreditable en el sector administratiu com a secretari/ària o telefonista/recepcionista. En el cas dels menors de 24 anys, és important estar inscrit al Programa de Garantia Juvenil.

El curs es farà a la Sala d’Actes de la Biblioteca i començarà el 30 de desembre, de 10 del matí a 12 del migdia, amb la presentació i la primera classe. Les sessions es reprendran després de festes, el 8 de gener, i s’allargaran fins al dia 24 d’abril. L’horari de les classes es de dilluns a divendres, de 10 del matí a 1 del migdia.

Totes les persones interessades poden fer les preinscripcions al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60) per entrar en el procés de selecció d’alumnes.