Davant les inclemències meteorològiques l’Ajuntament de Masquefa ha convocat avui dissabte, a les 5 de la tarda, una reunió al Rojo Punt Jove amb els responsables de totes les comparses per a decidir si la rua de Carnaval surt avui dissabte, tal i com estava previst, o s’ajorna a demà, diumenge, per la pluja.

Sigui com sigui, la festa de disfreses prevista per aquesta nit de dissabte a la Sala Polivalent del Recinte Rogelio Rojo es manté. Es farà a partir de la mitjanit.

Si no plou, la rua de Carnaval, el pregó del Rei Carnestoles, la festa de disfreses de la tarda i el lliurament de premis a les comparses es mantindrà per a aquesta tarda de dissabte. La rua sortirà a les 5.

Si plou, la rua, el pregó. la festa de tarda i el lliurament de premis s’ajornaran a demà, diumenge. En aquest cas, la rua també sortirà a les 5 de la tarda i una vegada acabat el seu recorregut els participants es traslladaran a la Sala Polivalent per assistir al pregó de Carnestoltes, a la festa i al lliurament de premis. En el cas que aquests actes es traslladin a diumenge s’anul·larà el ball popular previst a la Polivalent.