L’equip Grip 4×4, integrat per dos masquefins (Dani Villanova i Xavi Torrents) i dos barcelonins (Carles Berenguer i Albert Pujadas), va fer un excel·lent paper a la Transilvania Trophy, una competició de 4×4 Extrem, la modalitat de major dificultat, disputada a Transilvània (Romania) del 30 de juny al 4 de juliol. En la competició hi van prendre part 23 equips d’arreu d’Europa, cadascun dels quals havia de córrer simultàniament amb dos cotxes.
La prova comportava una gran dificultat ja que les etapes (d’entre 50 i 120 quilòmetres cadascuna) van transcórrer per les muntanyes dels Càrpats, fet que va obligar els pilots a sortejar nombrosos obstacles naturals.
 
Sisè de la general
Tot i ser la primera vegada que prenia part a la Transilvania Trophy, l’equip Grip 4×4 va quedar sisè de la classificació general. L’equip va competir amb dos cotxes Land Rover Defender. Xavi Torrents i Dani Villanova van ser el pilot i copilot d’un dels vehicles, mentre que Carles Berenger va conduir el segon cotxe amb l’ajuda d’Albert Pujadas.
Dani Villanova fa una valoració positiva de l’aventura de l’equip Grip 4×4 a Transilvània i es mostra “molt satisfet” per la classificació assolida. No obstant això, confessa que els ha quedat un cert regust agredolç, ja que la classificació s’hauria pogut millorar notablement si no hagués estat per l’avaria que va patir un dels dos cotxes en el tram final de la quarta etapa. Es tractava d’una etapa de 120 quilòmetres, i quan en faltaven menys de trenta es va trencar la direcció del Land Rover.