No fer servir adequadament els sistemes de retenció infantils o el cinturó de seguretat augmenta notablement el risc de patir lesions greus en cas d’accident de trànsit. Cal ser conscient de la importància de complir la normativa orientada a millorar la seguretat i protecció dels menors. És per aquest motiu que, en els pròxims dies, la Policia de Masquefa iniciarà una campanya d’informació sobre l’obligatorietat d’aquests dispositius als pares i mares que porten els seus fills a l’escola.

La campanya s’iniciarà al centre escolar El Turó a les hores d’entrada i sortida del centre. Un dels agents se situarà dins del pàrquing del poliesportiu i aturarà els vehicles, observant el seu interior i comprovant si els ocupants porten el cinturó de seguretat posat i els nens els sistemes de retenció infantil i informant els conductors sobre aquesta obligació.

En dies posteriors, la policia de Masquefa anirà modificant els punts de control, que seran rotatius entre els diferents centres escolars del municipi.