S’han sotmès 47 gats a la intervenció per controlar les colònies felines de la vila. 

Durant el mes de gener, la regidoria de Benestar Animal de Masquefa, juntament amb l’associació Animalistes Masquefa, ha desplegat una campanya d’esterilització dels gats de carrer per controlar les colònies felines de la vila. S’han sotmès 47 gats a la intervenció. L’Ajuntament de Masquefa ha destinat prop de 2.500 € a aquesta iniciativa a banda de la subvenció regular que ha rebut l’associació.

La regidora de Benestar Animal, Olga Codina, ha expressat la seva satisfacció pel resultat de la campanya. “Aquesta acció és un pas fonamental per garantir una convivència harmoniosa entre els éssers humans i els animals del nostre entorn. L’esterilització és una eina clau per controlar les colònies felines de manera ètica i efectiva”, afirma Codina.

Amb aquesta acció conjunta, l’Ajuntament de Masquefa i l’associació Animalistes Masquefa demostren el seu compromís amb el benestar dels animals i reforcen les accions destinades a la protecció i gestió responsable de les poblacions de gats urbans al municipi.