L’Ajuntament ha iniciat una campanya per promocionar  www.jocomproaamasquefa.com, el portal d’Internet que recull atractives ofertes i descomptes de les empreses i comerços locals, i captar així noves adhesions.

Amb aquest objectiu, s’han repartit adhesius identificatius als 56 comerços que ja s’han integrat al portal perquè els enganxin als aparadors, i també se’ls han distribuït butlletes d’inscripció per facilitar que els seus clients es donin d’alta a www.jocomproamasquefa.com i puguin beneficiar-se de les ofertes, els descomptes i les promocions que s’hi publiquen.

En funcionament des del 2013, la pàgina www.jocomproamasquefa.com és un gran aparador on line dels comerços i les empreses locals, i en l’actualitat ja ha superat el miler de visites. Comprar-hi és molt fàcil: només cal connectar-se al portal, fer la reserva del producte, i després anar a l’establiment a recollir-lo i pagar-lo. Així no es perd el tracte humà. La plataforma està preparada perquè s’hi pugui accedir tant des de l’ordinador com des d’una tableta o un smartphone.

Amb aquest projecte l’Ajuntament contribueix a afavorir la compra de proximitat i, gràcies a la presència a Internet, també vol afavorir la captació de nous clients de fora del municipi.