Dissabte 15 de juny es va posar el colofó final a tres intensos caps de setmana d’actes que han comptat amb una destacada participació veïnal. Consulta l’àlbum complet de fotografies.

Can Quiseró ha viscut des de l’1 de juliol fins el dissabte dia 15 una nova i exitosa edició de la seva Festa Major amb un programa d’activitats variat i per a tots els públics; des de campionats de petanca i futbol, inflables, la Festa Holy i la Festa de l’Escuma. Propostes, totes elles, que van comptar amb una amplia participació dels veïns, que van rebre molt positivament els diferents actes duts a terme per l’Associació de Veïns de Can Quiseró.

El colofó final de la Festa Major de Can Quiseró d’aquest 2017 va tenir lloc durant la jornada de dissabte 15 de juliol. Prop de 300 persones van gaudir d’un sopar popular i d’actuacions musicals i ball fins ben entrada la matinada en un acte de cloenda festiu i multitudinari.

L’Ajuntament de Masquefa felicita als organitzadors per la bona feina i els anima a seguir mantenint aquesta festa molts anys més. Finalment, l’Associació de Veïns de Can Quiseró trasllada el seu més sincer agraïment a tots els voluntaris que han fet possible aquesta festivitat; entre ells, el Serafín i la seva família, els Manolos, la Carmen, el Nacho, la Mary, la Desi i la Rosa Maria Barros.