Els veïns de Can Quiseró van posar, el cap de setmana passat, el punt final a una Festa Major que s’ha tornat a allargar durant tres setmanes consecutives. Com és habitual, les darreres activitats van tornar a ser els plats forts de la festa i els que van atraure més participants.

Divendres a la nit es va fer una festa jove amb sessió de discoteca amb DJ, que va aconseguir una gran participació. Dissabte al vespre va tenir lloc el tradicional sopar popular, que aquest any va reunir fins a 350 veïns. A la sobretaula, els assistents van gaudir de l’actuació del grup masquefí de rumba Malaora, que va donar pas a l’espectacle musical de Remember Show, un grup que va deixar tothom bocabadat. La gresca encara es va allargar, fins ben entrada la matinada, amb una disco mòbil.

El cap de setmana anterior els grans protagonistes de la Festa Major de Can Quiseró van ser els infants i joves, ja que van tenir lloc diverses propostes pensades especialment per a aquest públic. Al llarg del dissabte hi va haver inflables, jocs aquàtics i rocòdrom amb tirolina. Tampoc no hi van faltar els tradicionals jocs de cucanya i una festa de l’escuma. A la tarda es van fer jocs de taula, com ara escacs, billar, futbolí i cartes, a més d’una gimcana. La jornada va acabar amb una cursa popular.

La Festa Major de Can Quiseró ja s’havia encetat el primer cap de setmana de juliol amb el campionat de futbol sala aleví, que va enfrontar un equip de la urbanització amb un altre del Futbol Club Masquefa. El matx va acabar amb una clara victòria d’aquest darrer. Però, més enllà del resultat, el més important era participar i per això, els organitzadors van voler reconèixer l’esforç de tots els nens participants i els van lliurar una medalla a tots, a més d’un trofeu a cada equip.

Els organitzadors de la Festa Major, l’Associació de Propietaris de Can Quiseró, fan una valoració molt positiva de la celebració, i especialment de la participació, que ha estat destacada en gairebé totes les activitats.