El Consell Comarcal de l’Anoia organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Masquefa i altres consistoris de la zona, sessions d’activitat física obertes a tota la ciutadania i, especialment, dirigides a persones grans. Es podrà seguir per televisió els dimarts i dijous d’11 a 12 hores.

Amb l’objectiu de facilitar un espai audiovisual lúdic i d’exercici físic durant el període de confinament generat per la pandèmia de la Covid-19, Canal Taronja oferirà cada dimarts i dijous, d’11 a 12 hores, les sessions de gimnàstica organitzades pel Consell Comarcal de l’Anoia amb el suport dels ajuntaments del territori.

Seran sessions de mitja hora de gimnàstica suau, i 30 minuts més de major intensitat, i seran obertes a la participació de tot el conjunt de la població, tot i que estaran dirigides especialment a la gent gran de l’Anoia.

L’Ajuntament de Masquefa anima els veïns a participar en aquesta iniciativa i mantenir-se actius i en moviment davant la situació de confinament excepcional que es viu durant l’estat d’alarma. A més, el consistori recorda que fer exercici és altament recomanable i aporta múltiples beneficis a cos i ment, tant per ajudar a prevenir i evitar malalties, millorar la salut física i mental, reduir l’estrès, millorar el funcionament del cos, l’autoestima i l’estat d’ànim, entre d’altres.

Vídeo amb recomanacions al voltant del confinament

El Consell Comarcal de l’Anoia també ha editat un vídeo adreçat a les persones grans amb recomanacions i consells. En la peça audiovisual, l’Equip d’Atenció a la Vellesa de l’Anoia (EAVA) planteja un seguit de situacions reals en què les persones grans es poden trobar en l’actualitat. Podeu consultar el vídeo clicant aquest enllaç.