L’Ajuntament organitza dissabte 22 d’octubre la tercera edició del Ral·li País del Cava, una de les proves de referència al territori català per als amants i aficionats dels cotxes i ral·lis clàssics. Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar a través del web de l’escuderia Auto Sport Sabadell.

La vila de Masquefa manté la seva aposta per la promoció de l’esport i les competicions de motor. En aquesta línia, aquest dissabte 22 d’octubre l’Ajuntament i l’escuderia Auto Sport Sabadell organitzen la tercera edició del Ral·li de Clàssics País del Cava. La prova, puntuable per al Challenge Intercomarques 2016, arrencarà a les 10 del matí de l’Avinguda Catalunya.

La cursa està pensada, especialment, per als amants i aficionats dels ral·lis clàssics. I és que hi prendran part cotxes particulars a partir de 25 anys d’antiguitat; alguns d’ells, amb experiència en proves de ral·li. Un cop es doni el tret de sortida, els vehicles recorreran poblacions veïnes com Sant Joan de les Oliveres, Pontons, Santa Coloma de Queralt, Santa Maria de Miralles o Carme i finalitzarà; per finalitzar, de nou, a Masquefa. La vila agafa enguany el relleu de Sant Sadurní d’Anoia –seu de les primeres dues edicions- i acollirà aquest 2016 la prova per primera vegada.

El III Ral·li de Clàssics País del Cava serà la darrera cursa del campionat Challenge Intercomarques 2016. Masquefa, doncs, serà l’encarregada de dirimir els vencedors del torneig d’enguany.